ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

×
tsitsigias
×

Εισάγετε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

Δεν έχετε λογαριασμό;

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Η ιστοσελίδα TSITSIGIAS.COM (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα») είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής εταιρείας με την επωνυμία «ΥΙΟΙ Κ.ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ», που εδρεύει στα Γιαννιτσά,Δημάρχου Στάμκου 12 τ.κ.58100, τηλ. 2382083370.Η επίσκεψη και χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συνεπάγεται αυτοδίκαια την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης.

Σε περίπτωση διαφωνίας του με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, ο επισκέπτης οφείλει να μην κάνει χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Η TSITSIGIAS.COM διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει ή να ανανεώνει μονομερώς το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.


Προϊόντα και εικόνες On Line

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας www.tsitsigias.com προορίζονται αποκλειστικά για αγορά και προσωπική χρήση. Στους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δεν επιτρέπεται να μεταπωλούν προϊόντα. Η TSITSIGIAS.COM καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Παρόλα αυτά, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν χρωματικές αποκλίσεις ή λάθη. Οι χρωματικές αποκλίσεις από το πραγματικό προϊόν είναι αναπόφευκτες, λόγω της διαφορετικότητας του μέσου εμφάνισης ή της οθόνης του χρήστη. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ή να αλλάξουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Οι εικόνες που εμφανίζονται στο TSITSIGIAS.COM ανήκουν στην εταιρία YIOI K. ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ OE και απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τους.Η παράδοση των προϊόντων που αγοράζονται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος γίνεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με συγκεκριμένους  τρόπους και διαφορετικό κόστος ανάλογα με τη χώρα προορισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected]


Δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού (MYACCOUNT)

Για την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες, ζητούνται από την TSITSIGIAS.COM τα στοιχεία των χρηστών, με σκοπό την απονομή σχετικού κωδικού πρόσβασης. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να είναι πάντοτε αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη.Για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας στο  eshop TSITSIGIAS.COM, πρέπει να κάνετε εγγραφή, δημιουργώντας τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τα παρακάτω οφέλη:

• Να προχωρούν σε παραγγελίες

• Να αποθηκεύσουν τη διεύθυνση αποστολής στο βιβλίο διευθύνσεων, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία πληρωμής ταχύτερα

• Να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες τους και τις επιστροφές των παραγγελιών τους

Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τον κωδικό πρόσβασης και υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα την TSITSIGIAS.COM, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού και για οποιαδήποτε, (ακόμα και για ενδεχόμενη) παραβίαση ασφαλείας.


Αλλαγή των Στοιχείων του «MYACCOUNT»

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή. Συνδεθείτε στο «MyAccount» και επιλέξτε « προφίλ ». Μπορείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Ξεχάσα τον κωδικό ". Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail με την οποία έχετε εγγραφεί και θα λάβετε e-mail με τον νέο σας κωδικό


Διαθεσιμότητα προϊόντων

Τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα δεν αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πραγματική διαθεσιμότητα του είδους στο χρώμα και το μέγεθος.Αφού γίνει η επεξεργασία της παραγγελίας από το Τμήμα Παραγγελιών, το TSITSIGIAS.COM διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει και να επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων και να επικοινωνήσει με το πελάτη σε περίπτωση που η παραγγελία του δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο, ή κατόπιν δικής του επιθυμίας. Τα προϊόντα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος πωλούνται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.Ως εξουσιοδοτημένος διανομέας όλων των εμπορικών σημάτων στην ηλεκτρονική επιλογή , TSITSIGIAS.COM εγγυάται την πλήρη αυθεντικότητα του κάθε στοιχείο εμφανίζεται.


Ιδιοκτησία- Πνευματικά δικαιώματα & Σήμα κατατεθέν

Η YIOI K. ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ, είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας TSITSIGIAS.COM και του περιεχόμενό της. Αυτό περιλαμβάνει ενδεικτικά τα έγγραφα, εικόνες, τους χαρακτήρες, το σχεδιασμό, τη μουσική, το λογισμικό, τους κωδικούς και την μορφή των κειμένων. Το υλικό που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα TSITSIGIAS.COM προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η αναπαραγωγή, τροποποίηση, μετάδοση, αναδημοσίευση ή / και αναδιανομή σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς απαγορεύεται αυστηρά χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της YIOI K ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ.Η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ δεν επιτρέπει τη χρήση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, ή το εμπορικό σήμα της για οποιοδήποτε άλλο σκοπό από αυτό που η ίδια υποδεικνύει.


Commercial Policies


Επεξεργασία Παραγγελιών

Η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΙΣΙΓΙΑ ΟΕ διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία σε περίπτωση που η παραγγελία δεν λάβει ρητή εξακρίβωση ή την έγκριση από την τράπεζα του πελάτη.Μόλις πραγματοποιηθεί μια παραγγελία σε επικυρωμένα διαθέσιμα προϊόντα δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε αυτή. Η TSITSIGIAS.COM διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει την αποστολή, αν παραγγελία δεν είναι σε θέση να αποσταλεί λόγω εξωτερικών παρεμποδίσεων. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι κατά τη διάρκεια προσφορών και εκπτώσεων μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις express αποστολές.Είναι στη διακριτική ευχέρεια της YIOI K. TΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ να διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να διεκπεραιώσει μια παραγγελία ή / και να προσφέρει υπηρεσίες σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή.


Τελικοί Πελάτες

Η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ δημιούργησε και δημοσίευσε την ιστοσελίδα TSITSIGIAS.COM με την αποστολή να προσφέρει υπηρεσίες αποκλειστικά για τους δικούς της πελάτες.Τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα του TSITSIGIAS.COM προορίζονται για τον τελικό καταναλωτή. Με τον όρο «τελικός πελάτης», η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ εννοεί πρόσωπο ή τα πρόσωπα που δεν διατηρούν δική τους επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα που μπορεί να περιλαμβάνει την εκ νέου πώληση του εμπορεύματος, που αγοράζεται από την TSITSIGIAS.COM.


Προϋποθέσεις πελάτη

Για να πραγματοποιήσετε παραγγελίες στην TSITSIGIAS.COM πρέπει:

  • Να είστε ένα άτομο που ορίζεται ως “τελικός πελάτης”
  • Να είστε 18 ετών και άνω.
  • Να είστε ικανός να πραγματοποιήσετε νομικά δεσμευτικές συμβάσεις.
  • Έχετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail POP.


Αποποίηση Ευθύνης

Η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ δημοσιεύει πληροφορίες στην ιστοσελίδα της TSITSIGIAS.COM, για να παρέχει υπηρεσίες στους χρήστες της, αλλά αρνείται κάθε ευθύνη για ενδεχόμενες τεχνικές ανακρίβειες ή / και τυπογραφικά λάθη. Μόλις κάτι τέτοιο υποπέσει στην αντίληψή μας, η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ θα προβεί σε άμεση διόρθωση.Η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ θα  διατηρεί επίσης το δικαίωμα να προβεί σε διορθώσεις και αλλαγές στην ιστοσελίδα, όταν είναι αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.Η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ  δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον δικτυακό της  τόπο, είναι σύμφωνη με τους αρμόδιους νόμους της δικαιοδοσίας του Χρήστη.

Το Web site  της  εταιρίας ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ TSITSIGIAS.COM θα, είναι μια προστατευόμενη περιοχή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του Διαδικτύου η οποία, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν ήσυχοι  πως δεν θα αντιμετωπίσουν ιούς. Ωστόσο, η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη από τυχόν προβλήματα, βλάβες, ιούς ή κινδύνους που ο χρήστης μπορεί να υποστεί κατά τη διάρκεια της χρήσης της ιστοσελίδας και δεν φέρει καμία ευθύνη από την ενδεχόμενη ελλειπή λειτουργία του δικτυακού τόπου που οφείλεται στην απενεργοποίηση των “cookies” στο  πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη.

Οι χρήστες πρέπει να αποδεχτούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σημείωσης νομικού περιεχομένου, και πρέπει να μην παραλείπουν να επισκέπτονται περιοδικά αυτές τις σελίδες για ενημερώσεις, αλλαγές και διορθώσεις.Η ΥΙΟΙ Κ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ ΟΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται στο παρόν νομικό σημείωμα, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Πολιτική Cookies

Η TSITSIGIAS.COM, διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα, που παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς (άρθρο 13 του νομοθετικού διατάγματος 196/2003).


Εφαρμοστέο το δίκαιο και λοιποί όροι

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.Η οποιαδήποτε παραχώρηση, χορήγηση προθεσμίας ή μη εφαρμογή ενός ή περισσοτέρων από τους παρόντες Όρους εκ μέρους της TSITSIGIAS.COM δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως παραίτηση, προσωρινή ή οριστική, μερική ή ολική, από οποιοδήποτε δικαίωμα ή αξίωση πηγάζει από αυτούς ή από το νόμο.Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Γιαννιτσών

Οι χρήστες καλούνται να επισκέπτονται περιοδικά αυτή τη σελίδα για να δούνε ενημερώσεις ή / και τις αλλαγές που σχετίζονται με την ισχύουσα νομοθεσία.


Αγορές on Line

Εικόνες, μεγέθη και περιγραφές του κάθε προϊόντος είναι διαθέσιμες online. Για περισσότερες πληροφορίες, ή συμπληρωματικές μετρήσεις για ένα συγκεκριμένο μέγεθος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο: [email protected]


Τιμές και Νόμισμα

 Η TSITSIGIAS.COM ενθαρρύνει τους πελάτες της να επικοινωνήσουν με την τράπεζά τους για να λάβουν την ακριβή μετατροπή των τιμών και πληροφορίες για τις τραπεζικές προμήθειες που σχετίζονται με τη συναλλαγή.

• Οι αναγραφόμενες τιμές σε € των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι οι τελικές τιμές πώλησης.

• Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

• Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλλουμε τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές των τιμών δεν επηρεάζουν παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.

Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την ορθότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας αναφορικά με τις τιμές. Ωστόσο περιστασιακά, μπορεί να εμφανιστούν λάθος τιμές σε προϊόντα. Εάν η σωστή τιμή είναι χαμηλότερη από αυτή που δηλώνεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε θα τιμολογηθείτε με την χαμηλότερη τιμή. Εάν η σωστή τιμή είναι υψηλότερη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ρωτήσουμε εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε με την παραγγελία σας στη σωστή τιμή, ή να την ακυρώσετε.