ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

×
tsitsigias
×

Εισάγετε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

Δεν έχετε λογαριασμό;

Πληρωμές


H TSITSIGIAS.COM δέχεται πληρωμές με κάρτα, PayPal,(για τις χώρες της Ε.Ε. εκτός της Ελλάδας)  αντικαταβολή,και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  (μόνο για την Ελλάδα). Εάν επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα, αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa και MasterCard.

Η TSITSIGIAS.COM δέχεται πληρωμές μέσω λογαριασμών  PayPal και διατηρεί το δικαίωμα να εκτελεί μόνο τις παραγγελίες που η διεύθυνση αποστολής, ταυτίζεται με κάποια από τις καταχωρημένες διευθύνσεις στον λογαριασμό Paypal.

Η TSITSIGIAS.COM συμβουλεύει τους πελάτες για τη δική τους ασφάλεια να διατηρούν κωδικούς PIN  ασφαλείας που παρέχονται από Verified by Visa και MasterCard SecureCode.


Στις αγορές με πιστωτική κάρτα, μέσω της πλατφόρμας συναλλαγών και την ασφάλεια της Τράπεζας Πειραιώς, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις, που κυμαίνονται, ανάλογα με το συνολικό ποσό αγοράς:

⦁ δύο έως τρεις (2-3) δόσεις για αγορές ποσού από εκατόν ένα (101) ευρώ έως εκατόν πενήντα (150) ευρώ

⦁ μέχρι έξι (6) δόσεις για αγορές ποσού από εκατόν πενήντα ένα (151) ευρώ έως πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε www.visa.com ή www.mastercard.com


Η συναλλαγή για την έγκριση της πληρωμής γίνεται με την συνεργαζόμενη τράπεζα Πειραιώς, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής, με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποθηκεύονται καθόλου στοιχεία καρτών ή συναλλαγών, παρά μόνο η αναφορά προς την συναλλαγή που έγινε.Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης λιανικής ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων έκδοσης της απόδειξης ή του τιμολογίου σας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων έκδοσης της απόδειξης ή του τιμολογίου σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα την ενότητα «MY ACCOUNT», ή «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ», εφόσον συνδεθείτε.


Ασφάλεια Πληρωμών

Η TSITSIGIAS.COM δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.

Η TSITSIGIAS.COM δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Η TSITSIGIAS.COM δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.