ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

×
tsitsigias
×

Εισάγετε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ιστορία της εταιρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η εταιρία TSITSIGIAS ιδρύθηκε το 1966 και μέχρι σήμερα σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών βασισμένες στις παρακάτω αρχές.


STYLING

Στόχος μας είναι να διαθέτουμε στους πελάτες μας προϊόντα εκλεκτής ποιότητας και κατασκευής στις πιο προσιτές τιμές.Δημιουργούμε, εξελίσσουμε και προωθούμε ανδρική συλλογή ενδυμάτων και υποδημάτων πολυτελείας με αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά απευθείας στον καταναλωτή χωρίς κανέναν μεσάζων.


MADE IN ITALY

Η κατασκευή και η προετοιμασία της κάθε συλλογής γίνεται αποκλειστικά στην Ιταλία.Το Made In Italy είναι μια παγκόσμια αναγνωρισμένη αξία και τελικά αντιπροσωπεύει τη διαρκή εγγύηση υψηλής ποιότητας, ασύγκριτου στυλ και κομψότητας.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Βασικό παράγοντα για την επιτυχία μας είναι η βαθιά γνώση της αγοράς και των υφασμάτων η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την παραγωγή προϊόντων ένδυσης υψηλής ποιότητας. Η εμπειρία μας είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Η τεχνογνωσία μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ένα άψογο προϊόν, τέλειο σε όλες τις λεπτομέρειες.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εργαζόμαστε με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση σας για το τελικό προϊόν και για τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης που σας προσφέρουμε είτε στα καταστήματα μας είτε μέσω διαδικτύου.