ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

×
tsitsigias
×

Εισάγετε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης

Δεν έχετε λογαριασμό;

Αλλαγές και επιστροφές

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ–ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Σκοπός της TSITSIGIAS.COM είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, που περιγράφεται αναλυτικά στη συνέχεια.Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε τα προϊόντα εφόσον τηρήσετε την ακόλουθη διαδικασία.Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης εντός αποκλειστικής προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που εσείς ή ένα τρίτο υποδεικνυόμενο από εσάς πρόσωπο, παρέλαβε τα προϊόντα.


Εντός της παραπάνω προθεσμίας οφείλετε να ενημερώσετε την εταιρία, TSITSIGIAS, με έδρα τα Γιαννιτσα, και διεύθυνση: Δ. Σταμκου 12, Γιαννιτσα,Τ.Κ. 58100, τηλέφωνο (+30) 2310250885,για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, με την αποστολή σαφούς δήλωσης υπαναχώρησης. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να στείλετε πλήρως συμπληρωμένη, την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής.


Η ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής είναι διαθέσιμη στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής.

Θα πρέπει να την συμπληρώσετε πλήρως με όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως όνομα και επώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας, τον αριθμό παραγγελίας και στο πεδίο, «ΘΕΜΑ», να δηλώσετε την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης και την περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίσατε . Ενδεικτικά, σας παραθέτουμε το ακόλουθο κείμενο, που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως δήλωση υπαναχώρησης:


«Σας γνωστοποιώ με την παρούσα επιστολή ότι υπαναχωρώ από την σύμβαση πώλησης του/των ακόλουθου/ων προϊόντος/ων, ...........,.........,........, που παραγγέλθηκε/αν στις .../.../.... και παρελήφθη/σαν στις .../.../.....»


Στο ίδιο πεδίο μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε και οτιδήποτε άλλο θέλετε να περιγράψετε εσείς ως σχόλιο.


Σε περίπτωση που πληρώσατε με αντικαταβολή, (ισχύει μόνο για την Ελλάδα), στη «Φόρμα Επιστροφής» θα πρέπει να συμπληρώσετε επίσης και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό τραπέζης, (αριθμό λογαριασμού, ΙΒΑΝ του ιδίου λογαριασμού και όνομα δικαιούχου), στον οποίο θα σας πιστωθούν τα χρήματα της επιστρεφόμενης αγοράς.Τη φόρμα επιστροφής, μπορείτε επίσης να τη βρείτε στη συσκευασία παράδοσης της παραγγελίας σας. Εάν το προτιμάτε, μπορείτε να την στείλετε με φαξ ή email, στην WWW.TSITSIGIAS.COM.Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τοποθετήσετε τη φόρμα επιστροφής πλήρως συμπληρωμένη μαζί με το/τα προϊόν/ προϊόντα προς επιστροφή, στην αρχική τους συσκευασία.Συμπληρώστε επίσης το έντυπο-voucher της DHL, που θα βρείτε στη συσκευασία της παραγγελίας σας και δώστε το στην DHL μαζί με το δέμα προς επιστροφή. (Ισχύει μόνο για την τις λοιπές χώρες της Ε.Ε.).


Για την Ελλάδα, καλέστε την ACS. Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα ACS εισάγετε τον αριθμό φορτωτικής της παραγγελίας σας και βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του κοντινότερου σταθμού ACS. Εναλλακτικά, εάν δυσκολεύεστε να βρείτε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας, καλέστε στα κεντρικά, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (+30)  210 81 90 000 


Για τις λοιπές χώρες της Ε.Ε., επισκεφθείτε την ιστοσελίδα DHL.com, εισάγετε τον αριθμό φορτωτικής της παραγγελίας σας και βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του κοντινότερου σταθμού DHL. Εναλλακτικά, εάν δυσκολεύεστε να βρείτε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας, καλέστε στα κεντρικά, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (+30) 210 9890000.


Για αγορες εντος Ελλαδος τα εξοδα επιστροφης τα επιβαρυνεται ο καταναλωτης. Ενω για τις λοιπές χώρες της Ε.Ε έχετε ΔΩΡΕΑΝ έξοδα επιστροφής για αγορές  άνω των 500€ .Σε περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας σας  για λοιπές χωρες της Ε.Ε και συνολική αξία παραγγελίας μικρότερη των 500€ επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής το ποσό των 45€.Δεν αναλαμβάνουμε κόστος και ευθύνη για είδη που επιστρέφονται με άλλο τρόπο, εκτός των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ACS για την Ελλάδα και DHL για τις λοιπές χώρες της Ε.Ε. εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.Σε περίπτωση που επιλέξετε να επιστρέψετε το/τα είδος/ είδη της παραγγελίας σας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς. Επιπλέον, σε αυτή την περίπτωση, η ΥΙΟΙ Κ. ΤΣΙΤΣΙΓΙΑ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανή απώλεια, ή καταστροφή του δέματος.Εσείς φέρετε την ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των προϊόντων, που θα προκύψει από τον δικό σας ακατάλληλο χειρισμό.Κατά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων, η TSITSIGIAS.COM θα προβεί σε έλεγχο της κατάστασης αυτών. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, (εκτός της δοκιμής τους για τη βεβαίωση του σωστού νούμερου) και να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση.Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές.Η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν  σε άριστη κατάσταση, μαζί με τις ειδικές σημάνσεις τους, (καρτελάκια),και με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ).Η ποιότητα της επανα-συσκευασίας του προϊόντος αποτελεί δική σας ευθύνη.


Εάν τα προϊόντα της επιστροφής δε γίνουν αποδεκτά θα ειδοποιηθείτε. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα πίσω σε εσάς, χωρίς επιβάρυνση του καταστήματος. Αν αρνηθείτε την παραπάνω αποστολή, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να κρατήσει τα προϊόντα και το ποσό που καταβλήθηκε κατά την αγορά τους από εσάς.Δικαιούμαστε ωστόσο να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων, μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα και ελέγξουμε την κατάσταση τους, η οποία θα πρέπει να είναι άριστη, όπως ήταν κατά την αποστολή τους.Eλλιπή, κατεστραμμένα, φθαρμένα, λερωμένα είδη, που αντικειμενικά αξιολογούμε στην TSITSIGIAS.COM ότι έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον πελάτη.


Εάν τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία και όροι, η TSITSIGIAS.COM θα εγκρίνει την επιστροφή των προϊόντων και θα σας επιστραφεί η αξία των προϊόντων, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που έγινε η ενημέρωση για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Επιστροφές προϊόντων και αλλαγές, που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα, (e-shop), της TSITSIGIAS.COM δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν σε φυσικό κατάστημα της εταιρίας.'Οπως αντίστοιχα δεν μπορείτε, να αλλάξετε ή να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από φυσικό κατάστημα της εταιρίας, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της TSITSIGIAS.COM, (e-shop).


Επιστροφή Εσφαλμένων ή Ελαττωματικών Προϊόντων


Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν ή υπήρξε σφάλμα κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας, όπως για παράδειγμα αποστολή λάθους κωδικού, μεγέθους κ.α., σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επιστροφή του, με την προαναφερόμενη ίδια διαδικασία των επιστροφών.Κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, η TSITSIGIAS.COM θα προβεί σε έλεγχο της κατάστασης αυτού και στη διαπίστωση του ελαττώματος ή του σφάλματος στην εκτέλεση της παραγγελίας.


Εάν επιθυμείτε αντικατάσταση με άλλο προϊόν, θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα εάν επιθυμείτε το είδος που αρχικά παραγγείλατε σε άλλο μέγεθος ή χρώμα, να έχει εξαντληθεί.Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος ή αυτή δεν είναι δυνατή εξαιτίας έλλειψης διαθεσιμότητας, θα σας επιστρέψουμε το ποσό ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας. Η ακριβής διαδικασία ακολουθεί στην επόμενη ενότητα «Επιστροφές Χρημάτων».


Επιστροφές Χρημάτων


Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους ξεκινάει η διαδικασία έγκρισης της επιστροφής. Η διαδικασία ελέγχου του προϊόντος και επιστροφής των χρημάτων σας. Τα προϊόντα ελέγχονται ως προς το αν πληρούν τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.

Εφόσον η επιστροφή γίνει δεκτή, θα ενημερωθείτε με e-mail, για την επιστροφή των χρημάτων σας ανάλογα με τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας. Η εταιρία προβαίνει στην προβλεπόμενη σύμφωνα με τα παραπάνω επιστροφή χρημάτων, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που χρησιμοποιήσατε στην αρχική σας συναλλαγή.


Επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα


Μόλις γίνει δεκτή η επιστροφή της παραγγελίας σας ξεκινά η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας, η οποία θα ολοκληρωθεί με την πίστωση του ποσού στην κάρτα σας.


Επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση πληρωμής με PayPal


Μόλις γίνει δεκτή η επιστροφή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί πίστωση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό PayPal.


Επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση πληρωμής με Αντικαταβολή (ισχύει μόνο για την Ελλάδα).


Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει στον αριθμό λογαριασμού που θα μας δηλώσετε στην "Φόρμα Επιστροφής".Θα σας ζητηθεί να μας καταγράψετε το όνομα της τράπεζας, το όνομα κατόχου του λογαριασμού και τον αριθμό IBAN. Τις ανωτέρω πληροφορίες θα μας τις γράψετε στο πεδίο «Περιγραφή του προβλήματος» στη «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ». Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στο statement του λογαριασμού σας ή να τις ζητήσετε από την τράπεζά σας. Μπορείτε να ελέγξετε την πίστωση του ποσού στον online τραπεζικό σας λογαριασμό ή επικοινωνώντας με την τράπεζα.